miercuri, 2 septembrie 2015

Luna este goala pe interior?


Chiar dacă misiunile Apollo au adus cantități imense de informații despre Lună, aceasta rămâne un mister pentru oamenii de știință din cauza anomaliilor pe care le prezintă. Acestea i-au împins pe cei mai mulți să afirme că de fapt Luna ar fi un satelit artificial, creat în urma ingineriei extraterestre.
Pentru a înțelege cât mai bine motivul pentru care Luna este considerată un satelit artificial, vă prezentăm cele mai plauzibile motive care susțin această teorie controversată. Robin Brett, unul dintre specialiștii care s-a ocupat cu analizarea Lunii, susține că ” este mai ușor să demonstrăm inexistența Lunii, decât existență sa”.
Luna este goală pe interior
în noiembrie 1969, NASA a prăbușit intenționat un modul pe suprafața Lunii. Impactul a echivalat cu detonarea unei tone de explozibil TNT. Rezultatul a fost unul uimitor, pentru că în urma impactului s-a auzit un zgomot incredibil, comparabil cu zgomotul pe care îl face un clopot. De aici, s-a ajuns la concluzia că Luna este goală pe interior și implicit că a fost creată pentru a orbita sau a spiona Terra.
Luna deține elemente pe care nu trebuia să le aibă
În 1970 Mihail Vasin și Alexander Shcerbakov de la Academia Sovietică de Științe au scris un articol interesant intitulat „Este Luna o creație extraterestră?”. În acest articol, cei doi specialiști au oferit numeroase indicii cu privire la originea Lunii. În primul rând, suprafața Lunii este foarte grea și cu toate acestea titanul lipsește din compoziția de metale. Mai mult de atât, s-a descoperit existența alamei, care este un aliaj între cupru și zinc. Neptunium 237 este prezent pe Lună și este un element radioactiv produs de reactoarele nucleare. De unde provin aceste materiale și ce se întâmplă de fapt pe Lună?
Luna este mult mai veche decât Terra
Chiar dacă pare incredibil, oamenii de știința au stabilit că Luna este mai veche decât Terra cu aproximativ 1 milion de ani. Acest lucru este imposibil în cazul sateliților naturali. în acest sens, putem spune că Luna a fost fabricată cu mult timp înainte ca planeta noastră să se nască, dar de ce?
Orbită perfectă
Luna este singurul satelit din sistemul solar care deține o orbită staționară perfectă. Cu alte cuvinte, satelitul Terrei sfidează orice lege a fizicii din Univers.
Poziție precisă
Poziția Lunii în raport cu Terra este un precisă, adică de pe fața vizibilă se poate observa perfect orice punct de pe Terra. Cu toate acestea, fața nevăzută rămâne ascunsă de parcă ceva trebuie să se întâmple și să rămână ascuns oamenilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu