marți, 1 septembrie 2015

Hotel Olimpic Jupiter? O alegere foarte proasta pentru vacanta

Hotel Olimpic Jupiter din Mangalia este cel mai deprimant hotel din Romania.

In 7 zile nu s-a aspirat camera niciodata. Prosoapele niciodata nu au fost shimbate si nici lenjeria de pat. Apa calda vine dupa ce ai facut dus. De cele mai multe ori lipseste cu desavarsire. Sunteti vai de capul vostru. Cele trei stele pe care le aveti aprinse pe cladire sunt degeaba.  Nu le meritati.
Nu merită nici o stea , sunteți de râsul stațiunii , covoarele sunt rupte , aerul condiționat nu funcționează. În toată camera este mucegai ,menajera ne a spus ca prosoapele se schimba odata la 3 zile in conditiile in care ele sunt deja murdare. Nu vă recomand ! Mobila este foarte veche .. Vopsita cu pensula . La ora 6 dimineața menajerele trantesc usile de parca ar fi singure in tot hotelul .
Ne-ati jefuit de 1300 de lei. Huooooooo! Asa ca cine vine la mare sa ocoleasca acest hotel daca nu vreti sa va riscati sanatatea, miroase orobil in camera cu 3 paturi pline de mucegai nu poti sa dormi pe ele din cauza mirosului insuportabil, centrala este gata sa explodeze, miroase a gaze de centrala, in restaurant nu mai zic vasele sunt spalate lamisto si raman urme pe ele, paharele sunt bagate in masina de spalat si dupa sunt sterse cu o carpa murdara dar alba dar infecta, nu mai zic de personal care e nervos tot timpul din cauza patronului ca nu le da banii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu