luni, 16 februarie 2015

Campania promotionala Cotnari - Unic, Romanesc

Campania promotionala "Cotnari - Unic, Romanesc!" este organizata pe intreg teritoriul Uniunii Europene (UE), si se va desfasura in perioada 15 februarie 2015 - 15 iulie 2015.

Produsele participante la prezenta campanie apartin tuturor sortimentelor de vin produse de Cotnari SA, imbuteliate in ambalaj de sticla, cu volumul cuprins intre 0,75 si 1,5 litri.

Pentru a putea participa la campanie, persoanele trebuie sa indeplineasca una dintre cele doua conditii:

    sa trimita prin posta minim un plic in care sa se regaseasca 1 dop de la oricare dintre sticlele cu vin produse de Cotnari SA, la urmatoarea adresa: SC Cotnari SA, Loc. Cotnari, Com. Cotnari, jud. Iasi, cod 707120, cu mentiunea "Pentru Concurs", impreuna cu raspunsul la intrebarea "Cate medalii de aur a castigat vin ul de Cotnari in anul 2014 la concursurile intemationale?". ln plic se vor mentiona datele complete ale participantului, respectiv: adresa, numar de telefon, e-mail, copie dupa buletinul de identitate; SAU
    sa acceseze pagina de Facebook "Compania Cotnari", sa dea Like si sa trimita un mesaj cu raspunsul la intrebarea "Cate medalii de aur a castigat vinul de Cotnari in anul 2014 la concursurile internationale?".

Lunar va avea loc atat o tragere la sorti a plicurilor trimise prin posta in luna respectiva, in prezenta unei comisii alcatuita din trei membrii din conducerea Companiei Cotnari si a unui notar, cat si o tragere la sorti electronica (pe site-ul random.org) a participantilor la concurs inscrisi pe Facebook.

Se va intocmi un proces verbal in care se inscriu castigatorii din luna respectiva, precum si modul de desfasurare a extragerilor.

Premiile acordate in cadrul acestei campanii constau in 210 pachete cu sticle de Grasa de Cotnari, fiecare dintre pachete echivaland ca numar cu varsta castigatorului.

ln cadrul acestei campanii, premile vor fi acordate astfel:

    42 premii lunare (21 premii pentru participantii la concurs inscrisi pe Facebook si 21 premii pentru plicurile trimise prin posta), ce constau in sticle de vin de Grasa de Cotnari, echivalente ca numar cu varsta castigatorului.

Campania se desfasoara pe durata a 5 luni.

Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau e-mail, in maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, conditiile de intrare in posesia premiului fiind stabilite cu fiecare castigator in parte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu