joi, 22 ianuarie 2015

Tratamente naturale pentru unghii fragile

Dacă ai unghiile fragile şi ai nevoie de un tratament eficient pentru a le întări, azi îţi propunem 5 reţete naturale, pe care le poţi prepara acasă, şi care îţi vor fi cu siguranţă de ajutor.

Aplică oricare dintre aceste tratamente o dată pe săptămână şi vei vedea că unghiile tale nu se vor mai rupe atât de repede!
Tratament cu vitamina E şi suc de lămâie

Amestecă o fiolă de vitamina E cu puţin suc de lămâie şi masează-ţi unghiile cu tratamentul rezultat. Cel mai bine este să faci asta seara, să îţi pui nişte mănuşi, şi să laşi tratamentul să acţioneze peste noapte. Dacă ai pielea mâinilor foarte uscată, îţi poţi aplica tratamentul şi pe mâini. Dimineaţa vei remarca diferenţa.


Tratament cu ulei de ricin şi sare de mare

Pune două linguriţe de sare de mare într-un bol şi adaugă apoi 2-3 linguriţe de ulei de ricin. Aşteaptă 10-15 minute, iar apoi masează-ţi unghiile şi cuticulele cu acest amestec. Tratamentul este hidratant, oferă strălucire şi îndepărtează orice pată inestetică de pe unghii, rămasă în urma aplicării îndelungate a lacului de unghii.
Tratament cu bere şi ulei de măsline

Chiar dacă nu pare un amestec prea plăcut, poate face minuni pentru unghiile tale fragile. Încălzeşte o lingură de ulei de măsline şi amestecă apoi uleiul călduţ cu două linguri de bere, la temperatura camerei. Tot ce trebuie să faci este să îţi înmoi unghiile în acest tratament pentru 10-15 minute. La final spală-te ca de obicei, iar apoi aplică pe mâini şi pe unghii crema ta preferată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu