duminică, 23 noiembrie 2014

Cine sunt reptilienii

David Icke în cartea sa Secretul Suprem dezvoltă pe larg problema legată de originea reptilienilor. El vorbește despre trei origini posibile ale acestora. Prima ipoteză se referă la faptul că sunt extratereștrii și provin din constelația Draco. Aceasta conține steaua Thurban, considerată cândva Steaua Nordului, în funcție de care sunt orientate piramidele egiptene.
Potrivit cercetătorilor, străvechiul complex de temple de la Angkor Wat, Cambogia, reprezintă o replică a constelației Draco, așa cum trebuie să fi arătat ea, în 10500 î.Ch. În acea epocă, oamenii și extratereștrii, la un loc, își reveneau cu greu după cataclismul care avusese loc. În momentul de față se fac cercetări în apele Japoniei, unde s-a descoperit o structură fantastică. Se presupune că aceasta a fost ridicată în aceeași perioadă cu cea din Cambogia.
Templele din Angkor Wat sunt decorate cu imagini care îi reprezintă pe reptilieni, caracteristică specifică întregii culturi antice. O întâlnim în America Centrală, Egipt, India. Misterioasele turnuri rotunde din Irlanda sunt aliniate tot în funcție de constelația Draco. John Rhodes, cercetător, susține că reptilienii sunt invadatori din spațiul cosmic, care vizitează diferite planete și își infiltrează agenții până la preluarea întregului control asupra acestora. Conform acestei teorii, reptilienii răpesc diferite forme de viață de pe o planetă. Savanții lor le studiază, după care le introduc codul lor genetic și îi retrimit pe planeta lor de origine.
Acest program folosește o tehnică de încrucișare, descrisă pe tăblițele sumeriene. Ei crează o ființă cu genetică mixtă, pe care le infiltrează pe diferite paliere sociale. Susținătorii acestei teorii susțin că din locațiile lor subterane, unde fac aceste experimente, vor cuceri planeta, oamenii fiind obligați să se supună acestora. Se vorbește despre o rețea care se numește Frăția Șarpelui, care este nucleul reptilienilor. Sunt cercetători care susțin că reptilienii sunt de origine intra-terestră. Există o legendă indiană care spune că sub orașul Los Angeles, se află un complex de tuneluri, în care trăiește rasa șopârlelor.
În 1933, a fost descoperit acest complex de tuneluri. Este închis vizitatorilor, dar sunt voci care susțin că în interiorul acestora se organizează ritualuri francmasone satanice. În 1909, lângă Marele Canion, Arizona, a fost descoperit un oraș subteran, în care puteau locui 50000 de persoane. Acolo au fost descoperite corpuri mumificate de origine orientală sau egipteană și multe artefacte.
Potrivit legendelor, oamenii din tribul hopi au trăit cândva în interiorul pământului și au ca strămoși pe frații lor șerpii. Cel mai sacru ritual al acestora este dansul șarpelui. Legenda spune că aceștia au ieșit la suprafață și că o pasăre uriașă le-a legat limbile și nu s-au mai putut înțelege între ei.
Ciudată asemănare cu Turnul Babel
În New Mexico a fost descoperită o așezare care este identică cu cea din Arizona. Ambele au forma unor spițe care ies din axul unei roți. Se crede că misterioasa făptură Big Foot, maimuța păroasă, provine tot din interiorul Pământului.
Cea de a treia teorie susține că reptilienii provin dintr-un univers paralel și că scopul lor este să ne manipuleze și să preia conducerea.
Ei ar fi intrat în universul nostru prin niște portaluri care s-au creat, în urma testelor și ale exploziilor nucleare care s-au făcut în deșertul New Mexico. Creierul uman are o zonă care se numește creier reptilian. Acesta este creierul primordial, la care s-au adăugat ulterior celelalte segmente. Potrivit neuro-anatomistului Paul Mac Lean, această zonă primitivă a creierului este condusă de un alt segment preistoric, pe care oamenii de știință îl numesc Complexul R,R., care este prescurtarea de la reptilian, pentru că noi împărtășim acest organ cu reptilele.
Acest complex R.R. joacă un rol important în comportamentul agresiv, în simțul totalității, în stabilirea ierarhiilor sociale și comportamentul ritualist.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu