sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Ceasul Chanel brodat cu perle

Brandul frantuzesc Chanel, in colaborare cu Le Maison Lesage, au creat doua versiuni brodate ale ceasurilor Mademoiselle Prive Camelia, deidcate doamnelor care nu-si doresc sa-si incarce incheieturile fine cu accesorii supradimensionate.

Broderia aurie este realizata cu fir de matase, perle naturale si foite de aur, iar rezultatul final este reprezentarea florii ce poarta numele "camelie" pe un fundal negru, de matase.

De aproape un secol, Maison Lesage a creat accesorii ornamentate pentru cele mai mari nume din moda Haute Couture, scrie Luxury Launches. Cu toate acestea, acum este pentru prima data cand casa de moda si-a folosit know-how-ul pentru a crea un cadran de ceas.

Premiera este, de fapt, una istorica: pentru prima data in istoria ceasornicariei, un designer alege sa brodeze perle pe un cadran.

Ceasul dispune de un mecanism quartz la interior, iar exteriorul impunator este completat de o curea de satin, neagra, dar si de cadrul din aur alb de 18 carate incrustat cu 80 de diamante taiate sub forma de briliant.

Chiar daca e putin probabil sa supui o astfel de bijuterie la medii improprii, trebuie sa stii ca ea este rezistenta la o presiune de pana la 30 de metri adancime. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu