joi, 4 septembrie 2014

Ce avere au candidati la prezidentiale?

Cei mai bine cotati candidati la alegerile prezidentiale din noiembrie sunt oameni instariti, dupa cum arata declaratiile lor de avere.

Cea mai bogata este Elena Udrea, presedintele PMP si candidatul acestui partid la fotoliul de la Cotroceni.

Astfel, Elena Udrea are mai multe case si terenuri, doua autoturisme - un Fiat 500 si un Mercedes -, bijuterii in valoare totala de 100.000 de euro, numeroase plasamente, investitii si imprumuturi, precum si mai multe conturi in lei si euro, in valoare totala de aproape 3,5 milioane de lei. De la Camera Deputatilor, Elena Udrea a incasat anul trecut aproape 59.000 de lei.

Victor Ponta, candidatul PSD, detine terenuri, case si apartamente, doua masini - Fiat si Citroen -, precum si bani in conturi la Unicredit Tiriac si BRD, in valoare totala de 250.000 de lei.

In calitate de premier, Victor Ponta a incasat 74.208 lei, in timp ce sotia sa, Daciana Sarbu, a castigat ca europarlamentar 74.408 euro.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, primar al Sibiului, a trecut in declaratia de avere 3 apartamente si 3 case de locuit, precum si trei conturi la BCR in lei, euro sau dolari, in valoare totala de aproape 110.000 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu